Suporterii stegari striga adunarea: Steagu’ nu moare

0
86

Liga Suporterilor Stegari a lansat platforma online www.steagunumoare.ro unde fiecare suporter stegar, indiferent ca este in Romania sau strainatate, se poate inscrie pentru a deveni membru sau sustinator al cauzei. In contextul in care situatia de la FC Brasov este tot mai grea, suporterii se organizeaza sub numele unei campanii denumita „Steagu’ nu moare” care doreste sa reuneasca la un loc marea familie stegara, incluzand aici fani, jucatori si alte personalitati locale.

Imediat dupa promovarea campaniei pe stadion, la meciul FC Brasov – Academia Clinceni, s-au inscris in doua zile 100 de persoane, iar dintre acestia 30 au semnat deja adeziunea de membru al asociatiei. Daca judecatorii vor decide falimentul actualei societati comerciale FC Brasov SA, suporterii sunt decisi sa urmeze exemplul altor orase care au patit la fel si sa se reorganizeze cu un proiect nou, transparent, departe de interesele creditorilor care au distrus aproape toate cluburile din Romania.

Pe site-ul campaniei stegarii vor putea inclusiv sa discute intre ei pe teme legate de situatia echipei, sa propuna proiecte de salvare a echipei, dar si sa vada in timp real cati membri se inscriu in asociatia Liga Suporterilor Stegari.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ